fbpx

FOTOGRAFIA DE NUNTA

11/11/2016

FOTOGRAFIA DE NUNTA

-abordari si stiluri-

Despre organizarea unei nunti in zilele noastre, precum si despre cum s-au dezvoltat serviciile care servesc acestui tip de eveniment am putea vorbi la nesfarsit. Insa, atunci cand ne raportam la serviciul fotografic, acesta este fara doar si poate unul dintre elementele esentiale, fara de care un eveniment ar ramane doar ca o amintire a celor ce participa la el.

Prin urmare, este recomandata implicarea in selectarea unui fotograf potrivit, acordarea timpul necesar discutiilor cu acesta, precum si documentarea cu privire la tipul fotografiilor dorite.

De cealalta parte, fotograful cu care ati ales sa colaborati va poate indica stilurile care il caracterizeaza, atat printr-o scurta descriere, cat si prin prezentarea portofoliului sau. Cu siguranta veti gasi cadre care sa vi se potriveasca.

* STILUL TRADIȚIONAL

Stilul traditional difera de la o cultura la alta, insa elementul comun acestui tip de fotografie este un cadru romantic. Acesta inseamna fotografii intime, care redau sentimentele si emotiile partenerului, dar si al invitatilor sai. Acest tip poate fi abordat in timpul desfasurarii evenimentului propriu zis (ceremonie religioasa, cununie civila, petrecerea si masa festiva etc) dar si in cadrul sedintelor foto de cuplu.

* FOTOREPORTAJUL

Fotoreportajul sau stilul jurnalistic este acel stil care, precum numele sau il descrie, il transforma pe fotograf intr-un jurnalist, dar de imagini. Astfel, va prelua cadre din toate unghiurile, in timp ce invitatii si viitorii miri fac abstractie de faptul ca fotograful ii poate suprinde spunand o gluma sau fiind emotionati.

* FOTOMONTAJUL

Fotografiile profesioniste de nunta sunt speciale, insa multe cupluri opteaza pentru un plus de valoare adaugata prin originalitate. Astfel, ii puteti solicita

fotografului cu care colaborati sa editeze si sa modifice, acolo unde cazul, o parte din fotografii: le va putea adauga cadre si efecte amuzante, le va putea transforma in povesti fantastice etc.

* FOTOGRAFIA DE PORTRET

Fotografia de portret se va strecura mereu in cadrul unui eveniment precum nunta. Fotografia de portret inseamna in primul rand individualitate si personalitate, astfel ca in cadrul unui eveniment special cum este nunta, fotografiile portret alcatuiesc povestea de dragoste.

* FOTOGRAFIILE DE GRUP

Un eveniment atat de mare si de important precum nunta aduna multi invitati. Pe langa faptul ca le ofera miriilor sustinerea cu ocazia oficierii relatiei, nu este nimic mai placut pentru cei din urma sa aseze in albumul foto de nunta fotografiile de grup, care ii alatura pe toti cei dragi, eleganti, frumosi si veseli!

* FOTOGRAFIILE ARTISTICE

Stilurile fotografice specifice evenimentelor nuptiale se pot invata, exersa si dezvolta, insa fiecare fotograf de nunta are propriul stil, acea nota artistica ce il diferentiaza de restul colegilor sai. Acest lucru va putea fi vizualizat in rezultatul fotografic final: acestea nu sunt fotografiile clasice, chiar cliseice, care apar in albumele tuturor. Fotograful, alaturi de cuplul cu care colaboreaza, selecteaza cateva idei din care sa se nasca fotografii geniale.

Stilurile fotografice de nunta se pot invata si dezvolta de fiecare fotograf in parte, insa unicitatea si originalitatea fotografului pe care il selectati va adauga nota care face diferenta in albuml vostru de nunta!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT