fbpx

Cum sa selectionezi un fotograf de nunta in bucuresti

FOTOGRAF DE NUNTA BUCURESTI

Cu ocazia unei petreceri precum nunta, toti participantii se simt protagonistii unei povesti! Totul este frumos aranjat, sentimentele frumoase sunt exprimate necontenit, iar atmosfera de iubire ii molipseste pe toti.

Nunta este o sarbatoare de familie, care celebreaza iubirea si respectul, prietenia si devotamentul. Dincolo de toate acestea, este rolul fotografului sa completeze tabloul acestei celebrari a iubirii.

Fotograful de nunta profesionist va fi cel care ii va face pe toti invitatii sa se simta sub lumina reflectoarelor, va colabora cu ei pentru cele mai bune rezultate si va evidentia frumusetea cuplului in fotografiile finale.

Ca fotograf de nunta in Bucuresti, experienta este cea care te face cunoscut si cunoscator: cu cat orasul este mai mere, cu atat o recomandare este cea mai buna forma de promovare. Totodata, atunci cand ai ocazia sa lucrezi cu cat mai multi clienti din capitala, ai ocazia sa cunosti locatiile preferate pentru petrecerea festiva, precum si pentru sedintele foto de cuplu precum Trash the dress.

Desfasurarea unei nunti este destul de des aceeasi si urmeaza un tipar cunoscut oricarui profesionist: dimineata au loc obiceiurile din strabuni (pregatirea miresei/a mirelui, nasii merg sa ia mireasa etc) adaptate la viata moderna. In tot acest timp, fotograful de nunta Bucuresti va fi cel care va fi prezent in toate locatiile pregatirii, pentru ca povestea sa fie completa la sfarsit.

Acestei etape ii va urma slujba religioasa, unde vor incepe sa fie prezenti intr-un numar mare invitatii, iar mirii isi vor spune juramintele, momente ce vor fi intotdeauna pe lista unui fotograf de nunta profesionist.

Dupa incheierea slujbei religioase, fotograful de nunta din Bucuresti are mereu ocazia sa fotografieze invitatii, mirii si pe apropiatii lor. Acum este momentul fotografiilor de grup, a fotografierii mirilor in exteriorul lacasului sfant etc.

De cele mai multe ori, mirii opteaza pentru desfasurarea petrecerii festive in aceeasi zi cu slujba religioasa, alegand o ora convenabila lor si invitatilor – poate fi nunta de zi sau de seara – insa oricum ar fi, petrecerea va tine pana tarziu, fara indoiala!

Fotograful de nunta din Bucuresti va fi cel care le va fi altaturi mirilor pe toata durata evenimentului, pentru a surprinde orice moment inedit, care merita sa ramana o amintire vesnica.

In cadrul petrecerii festive, exista cateva cadre care nu ar trebui sa lipseasca din portofoliul unui fotograf de nunta din Bucuresti: locatia (restaurantul, conacul, vila, castelul etc) si imprejurimile acesteia, aranjamentele florale, decorul general, imaginea invitatilor care ajung la petrecere, intampinarea lor de catre miri, dansul, programul artistic, servirea tortului si toate celelalte momente mici care ar putea trece neobservate.

Ziua nuntii este un moment unic in viata unui cuplu, este un moment pentru care pregatirile au inceput cu mult timp inainte; inseamna dedicare, implicare, multe griji uneori. De aceea numai un profesionist poate fi cel care preia cadrele ce alcatuiesc povestea fiecarui cuplu, numai un fotograf de nunta din Bucuresti experimentat poate face din aceasta zi o poveste de neuitat!

Leave a reply