fbpx

Ciprian Lupan

Photographer

ubește ceea ce faci și nu vei simți că lucrezi nici măcar o zi!"
Am început să fotografiez din curiozitate și pasiune până când fotografia a devenit mai mult decât o meserie, iar astăzi este o parte din mine.

Ciprian Lupan Photography însumează o gamă largă de servicii și produse fotografice și este rezultatul unei munci perseverente, creativitate, dorința de a cunoaște cât mai mult și desigur, implicare. Activitatea mea este diversă, astfel că iau parte la evenimente precum: nunți, botezuri dar am și alte proiecte ample, ședințe foto de familie și în mod evident, multe planuri mari în domeniul fotografic.

Povestea mea de fotograf a început din adolescență, de pe la 14 ani. Tatăl meu se ocupa de partea video în cadrul diverselor evenimente; m-a pasionat o perioadă și videografia, dar și eu și fratele meu am început să cochetăm cu fotografia: ne-am dezvoltat împreună și separat, într-un spirit competitiv și constructiv. După o perioadă de studiu intens și multă practică, lucrurile s-au conturat frumos, fotografiile mele au căpătat o calitate superioară, iar eu știam exact ce vreau să fac în viitor- mi-am descoperit meseria!

Kind Words

View More Testimonials

Draga Ciprian,

În primul rând vrem sa iti multumim pentru pozele minunate! Au fost apreciate tare mult, nici nu ne putem alege fotografiile preferate, pentru ca ne plac PREA mult toate :)

În al doilea rând, iti mulțumim pentru colaborare! A fost super sa lucram cu tine, am stiut din prima ca ne vom înțelege așa de bine, pentru ca ai o abordare foarte naturala și ne faci sa ne simțim în largul nostru. Ne-am simțit excelent cu tine, ne-am distrat maxim si asta se vede în poze!

Ești unul din puținii fotografi care scot ce e mai natural din oameni și îi prind fix așa cum sunt ei “de-adevaratelea”. Fotografiile tale exprima bucurie, optimism, fericire și iubire sinceră, nimic nu este fals sau forțat.

Multumim ca ne-ai aratat ce fain se vede totul prin obiectivul tău, ne bucurăm foarte mult ca te-am cunoscut!

Acest minunat fotograf a reușit să imortalizeze fiecare zâmbet, să-l transformi în magie, să ne creioneze atât de frumos povestea, chiar dacă am avut toate emoțiile din lume, în poze a surprins exact esența a ceea ce noi suntem!

Am avut încredere în tine și o vom avea în continuare, ți-am apreciat profesionalismul, dar mai ales umorul! Clar, merită să colaborezi cu un om atât de fain, veți străluci necontenit din orice unghi!

— Nela

Brasov

— Cristina si Christian

Bucuresti