fbpx

totul pentru o sedinta foto bebelusi

CIPRIAN LUPAN FOTOGRAF DE BEBELUSI

Cea mai frumoasa perioada petrecuta de parinti alaturi de copilul lor este cand acesta este mic, experienta este una noua, iar micutul este in totalitate dependent de acestia. Pentru a imortaliza toate aceste momente atat de importante, alegerea fotografului trebuie facuta cu atentie.

In cazul in care colaborarea cu un anumit fotograf pentru alte evenimente importante din viata dumneavoastra a decurs favorabil, il puteti contacta si discuta o colaborare noua, diferita de experientele traite pana acum.

Ciprian Lupan fotograf de bebelusi este un serviciu de calitate ce se incadreaza alaturi de celelalte tipuri de fotografie in conceptul deja ajuns la maturitate si cu o vasta experiente: CIPRIAN LUPAN FOTOGRAFIE PROFESIONISTA.

“Ne propunem ca prin dezvoltarea catorva stiluri fotografice care se incadreaza totusi in jurul familiei/cuplului/celebrarii iubirii sa aducem o nota deosebita in acest domeniu, atat de raspandit in zilele noastre.”

Fotografia de bebelusi nu este una simplu, iar rezultatul sesiunile foto prezentate online, in catalogul de prezentare sau pe blogurile fotografilor este obtinut cu multa truda.

“As reduce o zi de munca ca fotograf de bebelusi astfel: trebuie sa realizezi cadre inedite cu un omulet cu care nu poti comunica, sa fii atent la el si sa il surprinzi in cele mai bune momente. Totodata, vei avea parintii (mama, tata, sau amandoi) care te vor ajuta: ei il vor aseza pe micut, ei ii cunosc programul, astfel incat fotografiile sa fie reusite.”

Pentru ca fotografiile cu bebelusi sa fie unele reusite, va prezentam cateva secrete folosite de Ciprian Lupan sedinta foto bebelusi:

1) Nou-nascutii emana puritate, frumusete si gingasie! Este momentul propice pentru a crea amintiri pentru parintii si pentru ca cel mic sa se poata vedea peste ani. Este recomandat ca parintii sa programeze cateva sedinte in perioada de pana la 1 an (in aceasta perioada copiii cresc considerabil, iar schimbarile sunt vizibile).

2) Comunicati eficient cu mama micutului si stabiliti sa va prezentati pentru sedinta foto intr-un moment cand atat micutul, cat si mama lui sunt dispusi si odihniti pentru cateva fotografii.

3) Profitati de toate momentele atunci cand lucrati cu un cuplu si bebelusul lor/mama si bebelusul: orice moment poate insemna o fotografie reusita: un moment de plans al micutului se poate transforma intr-o fotografie care transmite o emotie sau care este pur si simplu amuzanta.

4) Surprindeti permanent legatura parinti- bebelus/ mama-bebelus. Aceste momente sunt cele care nu se mai intorc niciodata, iar parintii nici nu au timp sa realizeze acest lucru, caci micutul creste necontenit! Deveniti voi “eroul” familiei si oferiti-le amintiri de neuitat!

5) Optati pentru fotografii color, dar si alb negru. Fotografiile alb negru par sa fie din ce in ce mai apreciate de catre clienti, desi fotografia monocromatica nu si-a pierdut vreodata valoarea. De aceea este bine sa preluati cadre direct alb negru, dar le si puteti edita pe cele preluate color, pentru ca parintii sa aiba de unde sa aleaga pentru realizarea albumului.

Cu toate acestea, fiecare fotograf de bebelusi profesionist are propriul stil si un mod diferit de a comunica si relationa cu clientii lui. Oricare ar fi strategia de lucru, de cele mai multe ori este vorba de implicare si de dezvoltate continua.

Ciprian Lupan fotograf de bebelusi este un serviciu de calitate, oferit cu mult drag, un serviciu concretizat dupa multi ani de studiu, multa practica si multa experienta, un serviciu ce este imbunatatit constant prin

participarea la ateliere, cursuri (in tara si in strainatate) pentru ca voi, cei care ne alegeti, sa aveti parte de o experienta de neuitat!

Leave a reply