fbpx

Tu când ai făcut ultima oară o ședință foto de familie?

13/05/2015

  Ce poate fi mai frumos decât o fotografie de familie reușită! O fotografie care parcă are puterea de a opri timpul în loc pentru a surprinde emoția momentului, bucuria de a petrece un moment frumos împreună și de ce nu, amuzant. Este o poveste frumoasă de iubire…și fără îndoială UNICĂ. Atunci de ce să ne mulțumim cu fotografii care nu sunt unice? Care nu captează adevărata identitate a familiei?

Fotograf11copii

  Angajează un fotograf profesionist care va surprinde adevăratul spirit al familiei tale, nu doar personalitatea fiecărui membru, dar și relația unică dintre ei. Pare o alegere simplă la o primă analiză, având în vedere nenumăratele oferte de ședință foto de familie. Chiar dacă pe internet se arată “mulți viteji”, puțin sunt cei care reușesc rezoneze cu personalitatea familiei și să realizeze fotografii perfecte, și aici nu ne referim doar la o execuție perfectă în termeni fotografici, ci la emoția pe care reușește să o transmită.

6FOTOGRAF NUNTA
Fotograf familie

Atunci, cum putem fi siguri că am ales fotograful de copii potrivit ?

  “Fotografia de familie necesită multă răbdare, mai ales când vine vorba de copii, iar Ciprian dispune din abundență. Un adevărat artist care dă dovadă de profesionalism, creativitate și multă implicare. Pune suflet în tot ceea ce face. Rezultatul : O experiență inedită și o amintire pentru o viață ! Ciprian, a reușit să ne surprindă așa cum suntem noi : simpli dar iubitori. Albumul foto este o oglindă a familiei noastre. “

Fotograf10copii
photographe12famille
photographe17famille

De îndată ce ați răsfoit galeria foto ca să vă asigurați că vă place stilul fotografic Ciprian Lupan și vă faceți o idee despre cum se se desfășoară o ședință foto de familie, nu uitați să verificați disponibilitatea și să rezervați data preferată. Stabilim împreună detaliile ședinței foto : locația, durata ședinței, etc.

Când îl aveți ca fotograf de familie pe Ciprian Lupan, așteptările trebuie să fie pe măsură…iubim ceea ce facem, tocmai de aceea ne dorim ca experiența dvs. să fie specială, să surpindem emoțiile pe chipul dvs. și a celor dragi în cel mai natural și spontan mod posibil. Însă reușita ședinței foto depinde și de alți factori pe care îi stabiliți in perioada de planificare.

Fotograf20copii
Fotograf17copii
Fotograf19copii

 Pregătiți-vă ca un profesionist!

  Alegerea locației este un prim factor care trebuie stabilit, chiar dacă în ziua ședinței suntem deschiși la noi sugestii. Rețineți : nu există o locație perfectă. Important este să țineți cont de preferințele fiecărui membru al familiei. Chiar dacă alegeți ca ședința foto să aibă loc în intimitatea căminului vostru unde vom găsi mesaje de suflet, într-un loc drag vouă sau pur și simplu în aer liber (într-un parc, o pădure, o livadă, pe plajă), locația va influența diversitatea cadrelor, dar mai ales buna dispoziție a familiei. Ca fotograf de copii, încurajăm întotdeauna părinții să aleagă o locație unde copiii pot să își consume energia și pot desfășura o activitate împreună. Putem opta, de exemplu, pentru gătirea unei prăjituri împreună, strânsul fructelor din livadă, etc. Nu ezitați să comunicați preferințe dvs. fotografului, oricât de neconvenționale ar părea. Ele sunt o adevărată sursă de inspirație. Împreună vom alege o tematică care vă reprezintă cel mai bine ca familie.

Fotograf15copii
Fotograf14copii

   În strânsă legătură cu alegerea locației este si momentul zilei. Știm că lumina reprezintă un element fundamental în realizarea unei fotografii, atunci poate vă întrebați care este momentul oportun pentru o ședință de familie : la răsărit, apus, seara ? În stabilirea ședinței foto ce trebuie să aveți în vedere este bioritmul dvs, mai ales cel al copiilor (orele de somn, mese, etc). Eventual puteți să pregătiți o mică gustare.

Fotograf7copii
Fotograf6copii
Fotograf8copii

Bun, dar cum ne îmbrăcăm?

   Optați pentru o ținută cât mai lejeră, adaptată locației și tipul de activitate pe care o veți desfășura împreună cu familia. Dacă nu obișnuiți să purtați cămașă și cravată, nu optați pentru o astfel de ținută. Uneori culoarea ținutei aleasă și culorile naturii ( de ex. o rochie roșie și verdele crud al copacilor primăvara) pot crea un contrast cromatic deosebit. Evitați ținutele pe care sunt imprimate un mare Spiderman, Minion, prințesă sau alte personaje. Ele vor distrage atenția celor care privesc fotografia și cu siguranță nu vă vor pune în valoare.

Fotograf3copii
Fotograf1copii

   O ședință foto de familie poate fi un cadou perfect pentru persoana iubită, bunici, sau nași și o amintire prețioasă pentru copii dvs. care se vor uita cu mirare și curiozitate la cum erau ei când erau mici.

 Tu când ai făcut ultima oară o ședință foto de familie?

Aici puteti gasi mai multe lucrari

25FOTOGRAF NUNTA
SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT