fbpx

CUM ITI DAI SEAMA CA NU ESTE FOTOGRAFUL DE BOTEZ POTRIVIT

09/05/2017

CUM ITI DAI SEAMA CA NU ESTE FOTOGRAFUL DE BOTEZ POTRIVIT

Citim des articole despre fotograful profesionist potrivit pentru diversele evenimente pe care le organizam, la care participam, insa cum stim ca NU este fotograful potrivit pentru botez, chiar daca este profesionist si recomandat de altii?

  1. NU NI SE POTRIVESC ACELEASI LUCRURI

Fie ca ati primit recomandarea de la apropiati, colegi, prieteni, fie ca este notat pe lista realizata in urma unui research online, nu ni se potrivesc aceleasi lucruri, acelasi tip de persoane, nu comunicam la fel. Prin urmare, este foarte important sa selectam cu grija persoana care va realiza fotografiile pentru botezul organizat. Sunt importante discutiile telefonice, dar mai decisive sunt intalnirile fata in fata, pentru a vedea modul in care comunicati cu respectivul fotograf, daca va asculta cerintele, daca va ofera informatiile necesare etc.

  1. NU ESTE RECEPTIV SI NU PRIMIM RASPUNSURILE PE CARE LE DORIM

Oricat de pretentiosi am fi, unele asteptari si cerinte sunt mai mult decat intemeiate: daca suntem in postura de a organiza un botez pentru prima data, este normal sa punem intrebari, sa cerem sfaturi etc. Modul in care acestea ne sunt oferite spune multe despre fotograful de botez cu care comunicam. Mai mult, dupa cateva discutii scurte, vei sti cu siguranta daca respectivul fotograf este cel cu care iti doresti sa colaborezi. In fond, cercetarea pe care o facem va avea rezultatul dorit, iar fotograful potrivit va aparea.

  1. ESTE DESEORI FOARTE OCUPAT SI NU ARE TIMP PENTRU DETALII

Se intampla deseori ca fotografii de botez, desi sunt profesionisti si au foarte multe recomandari, sa fie foarte ocupati si sa nu se poata ocupa de cerintele clientilor. Pentru dumneavoastra insa, evenimentul este cel mai important, iar daca cei pe care ii alegeti nu au timp pentru a comunica si pentru a stabili detaliile, atunci trebuie sa mai cautati. Un fotograf de botez profesionist se implica in toate colaborarile la fel si isi trateaza fiecare client cu respect si atentie.

  1. NU ESTE PUR SI SIMPLU CEEA CE CAUTATI

In momentul in care ati inceput organizarea botezului, v-ati notat o parte din ideile avute, cum doriti sa fie cei cu care colaborati. In ceea ce priveste fotograful de botez, ati facut o cercetare si ati adaptat tot ceea ce doriti la ce ati gasit prezentat pe Internet, sau de ce nu, cu recomandarile primite. Din clipa in care incepeti sa discutati cu fiecare dintre fotografii notati, veti putea decide daca acesta corespunde cu ceea ce va doriti la final: rezultatul fotografic mult visat.

  1. ESTE LA INCEPUT DE CARIERA

Multi fotografi de botez se afla la inceput de drum, iar calea cea mai apropiata pentru a se putea promova este recomandarea. In cazul in care sunteti increzator in recomandarea facuta si doriti sa ii dati o sansa, nu este nimic gresit in a face asta, insa daca va doriti siguranta rezultatului fotografic, profesionalismului etc, la fel de corect este sa si refuzati aceasta recomandare si sa optati pentru ceea ce simtiti ca este potrivit pentru evenimentul dumneavoastra.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT