fbpx

MOMENTE DE SURPRINS IN ALBUMUL FOTO DE NUNTA

Cele mai frumoase evenimente din viata noastra sunt prezente in albumele foto de familie. Momentele deosebite din cadrul unei nunti pot fi puse in valoare doar de un fotograf profesionist, care stie sa urmeze un plan stabilit cu mirii, dar sa fie creativ si spontan cand este cazul.

Drept urmare, pe langa clasicele cadre din timpul unei nunti (cununia civila, cununia religioasa, petrecerea si masa festiva etc), precum si momentele stabilite si specifice fiecarui eveniment similar (imbracatul miresei/mirelui, fotografiile de grup etc) mai exista o serie de fotografii ce nu ar trebui sa lipseasca din niciun album foto:

  • DETALIILE VESTIMENTARE

In ultimul timp, fotografiile de nunta au capatat o eleganta si o simplitate care evidentiaza trairile din aceasta zi. Cele mai interesante fotografii ale detaliilor se pot efectua in timpul pregatirii mirelui/miresei si pot fi fotografii cu pantofii miresei, cu accesoriile delicate precum: cercei, parfum, alte bijuterii. Totodata, accesoriile mirelui sunt la fel de elegante si deosebite pentru a aparea in fotografii: butonii/cravata/papionul/incaltamintea.

Fie ca le puteti surprinde intr-un cadru din natura, care le ofera o lumina aparte, ori in intimitata camerei unde se pregatesc mirii, aceste cadre vor completa albumul de nunta.

  • VERIGHETELE

Cum absolut tot ce tine de o nunta s-a modernizat in ultimii ani, si optiunile si modelele pentru verighete sunt multiple. De aceea, si fotografierea lor poate reprezenta o idee frumoasa de aparitie in albumul foto final.

Pentru a fotografia verighetele va trebui sa discuti cu mirii pentru a stabili daca sunt de acord sa suprinzi cateva cadre cu ele pe mainile lor sau nu, in cadrul petrecerii festive sau daca doresc sa fie fotografiate in cadrul sedintei foto care urmeaza dupa nunta. Verighetele sunt negresit o imagine care exprima legatura aparte a fiecarui cuplu in parte.

  • INVITATIILE LA NUNTA

De regula, fiecare cuplu pastreaza drept amintire cate un exemplar din fiecare articol specific unei astefel de celebrari: invitatiile la nunta, marturiile, cardurile cu numele invitatilor prezente pe mese, etc. Cu timpul insa, acestea se mai pot deteriora dar fotograful poate sa le surprinda in maniera sa unica pe toate acestea, pentru orice eventualitate.

  • PRIMUL SARUT SI PRIMUL DANS

Momentul primul sarut, dar si momentul dansului oficial de deschidere al mirilor sunt doua momente pe care cu siguranta cuplurile doresc sa le revada in imaginile fotografice finale. De aceea, un fotograf de nunta profesionist acorda atentie acestor detalii si incearca sa fie prompt, pentru a prelua mai multe cadre, pana ce il realizeaza pe cel perfect!

  • ALTE IDEI

Desi se pot integra in categoriile prezentate mai sus, un fotograf de nunta ar putea sa mai treaca pe lista si urmatoarele: rochia miresei si costumul mirelui pe umeras, tortul inainte de a fi taiat, paharele de sampanie, (eventual aranjamentul de intampinare realizat de unele locatii pentru ca mirii sa-si intampine invitatii), aranjamentele florale, buchetele miresei, al nasei, al domnisoarelor de onoare, momentul aruncarii buchetului, etc.

In concluzie, cadre inedite pot fi create si descoperite intotdeauna. Un fototograf profesionist de nunta organizeaza niste discutii si intalniri cu mirii inainte de evenimentul propriu zis, pentru a pune la punct organizarea si pentru a trece in revista aceste idei de realizare a fotografiilor, pentru a le discuta si pentru a decide care sunt importante si valoroase pentru ei.

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT