fbpx

FOTOGRAF DE BOTEZ

13/05/2015

1779235_950210455007586_8850532498240057778_n

Apariția unui nou membru în familie este cu siguranță un eveniment important, special, adevărat motiv de bucurie, însă și o nouă etapă în viața noastră. Emoțiile și sentimentele trec la un alt nivel, iar atenția și grija capătă noi semnificații.

Prima celebrare a micuțului apărut în familie este botezul – prilej de comuniune a acestuia cu divinitatea, precum și alăturarea familiei și a celor mai apropiați prieteni.

Prin urmare, se impune alegerea unui fotograf de botez profesionist care va realiza fotografiile importante cu momentele cheie ale evenimentului, în timp ce în grija dumneavoastră vor fi lăsate atenția pentru cel mic, primirea invitaților, prezentarea noului membru tuturor celor dragi și de ce nu, distracția!

Ciprian Lupan Photography înseamnă implicare, creativitate, reinventare cu fiecare eveniment important din viața dumneavoastră.

Orice fotograf de botez ne-ar mărturisi fără îndoială că acest tip de fotografie se aseamănă cu fotografia de nuntă, cea de familie sau cu ședințele foto cu copii. Pentru că toate aceste tipuri de ședințe foto sunt imprevizibile, solicitante, necesită multă creativitate, pe scurt- sunt o provocare!

Pentru fotograful de botez vor fi importanți toți invitații, bunicii, nașii, părinții, însă cel mai vizat protagonist va fi copilul.

“Aș spune că diferențele dintre o nuntă și un botez sunt faptul că botezul durează mai puțin decât o nuntă, dar botezul este un eveniment mai imprevizibil dar atenția fotografului de botez este exercitată la maxim. Micuțul este protagonistul principal, iar el trebuie sa fie vedeta sedintei foto.” Ciprian Lupan

Fotograful de botez va urmări elementele și momentele esențiale din cadrul botezului: momentele în care micuțul doarme se vor transforma în mici sesiuni foto valoaroase, momentul botezului propriu zis, scufundarea micuțului în cristelniță, nașii ajuntandu-și fînul, lumânările și aranjamentele deosebite, masa festivă etc.

“Fotograful de botez trebuie să aibă experiență, reușita și unicitatea fotografiilor depind de faptul că evenimentul se desfăsoară cu precădere în interior, trebuie să țină cont de indicațiile clienților, să se muleze în funcție de dispoziția micuțului în ziua botezului. Dar toate aceastea sunt motivate total de veselia pe care o resimte fotograful de botez: cel mic intră în “rândul lumii”, în timp ce părintii se distrează alături de cele mai dragi persoane.” Ciprian Lupan

În cadrul unui eveniment precum botezul, pașii de urmat pentru fotograful de botez sunt mai ușor de structurat: este importantă camera copilului, cadrul în care se simte în siguranță alături de părinți, fotografiile de făcut în biserică și fotografiile de grup, care sunt cele mai importante amintiri ale tuturor. Masa festivă reprezintă iarăși un loc magic de fotografiat, pentru că cel mic să aibă materialul vizual necesar pentru a-și crea imaginea propriului botez.

Totodată, pe lângă fotografiile de botez, este recomandată o ședință foto de familie în primele luni de viață ale micuțului. Această ședința foto este un moment intim între părinți și copil, iar avantajele sunt că poate fi aleasă o zi cu soare, într-o locație exterioară: natura are mereu resursele necesare pentru o ședință foto excelentă.

Ciprian Lupan Photography– fotograf de botez înseamnă fotografii pline de iubire, un moment de repaus în sânul familiei, o petrecere de neuitat și amintiri prețioase!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT