fbpx

CIPRIAN LUPAN FOTOGRAF DE BOTEZ

17/11/2016

CIPRIAN LUPAN FOTOGRAF DE BOTEZ

Marile evenimente ce au loc in cadrul familiei sunt adevarate celebrari intre cei apropiati. Marile evenimente sunt incarcate cu iubire, prietenie, devotament si speranta. Evenimentele care ii au in prim plan pe micutii din vietile noastre sunt pline de zambete, puritate si inocenta. Pentru ca intreg evenimentul sa se desfasoare armonios este nevoie de profesionisti. Pentru ca imaginile acestor evenimente sa poata fi vizualizate pentru ani este nevoie de un fotograf de botez profesionist.

Ciprian Lupan- fotograf de botez profesionist reprezinta servicii fotografie de calitate, o colaborare eficienta si fructuoasa si mai ales, o experienta unica si placuta.

“Pentru mine, fotografierea celor mici, in cadrul evenimentului ce celebreaza crestinarea inseamna in primul rand sentimente puternice, intimitate, inocenta. Fotografia de botez este un gen aparte, nu doar preluarea catorva cadre specifice si asa cum profesionistii stiu, nu este acelasi lucru sa lucrezi cu un amator.”

Ziua botezului este din punctul de vedere al unui fotograf de botez o zi in care este nevoie de organizarea, punctualitate, atentie la detalii.

“Ca orice activitate de a mea, activitatea de fotograf de botez implica mai multe etape pentru a avea o colaborare buna. Desi nu e nevoie sa stam de vorba ore in sir, imi place sa ma intalnesc si sa discut telefonic cu clientii mei, pentru a pune la punct toate detaliile: sa le transmit tot ce trebuie sa stie si sa le raspund la intrebari si in acelasi timp sa le comunic conditiile mele de lucru.”

Ziua botezului este caracterizata de cateva elemente si etape care inseamna pentru un fotograf de botez stabilirea programului de lucru: la ce ore se vor desfasura slujba religioasa si petrecerea festiva, precum si la ce ora trebuie sa fie la domiciliul parintilor pentru sedinta foto dinainte de botez, in cazul in care parintii doresc acest lucru.

“Cand esti fotograf de botez profesionist, ca si in cazul celorlate tipuri de sedinte foto pe care le practici, punctualitatea este un puncte forte. A fi fotograf profesionist de botez nu inseamna ca ai un hobby. Ai un job care este amplu si trebuie sa respecti anumite reguli, daca doresti sa fii retinut drept oferind un serviciu de calitate.”

Pentru un rezultat fotografic de calitate si care sa ii multumeasca pe parinti, cel mai important este sa fie stabilita din timp o lista cu cadrele ce urmeaza a fi importante, incepand cu clasicele fotogtafii de acasa, acolo unde micutul si parintii vor avea parte de o scurta sedinta foto in intimitatea caminului lor, continuand cu fotografiile preluate in biserica (acestea includ fotografiile cu cristelnita, preotul, nasii), fotografiile de grup. In cazul in care petrecerea festiva are loc in aceeasi zi cu slujba religioasa, fotograful va merge inaintea invitatilor la locatia aleasa, pentru a analiza conditiile de lumina oferita de spatiu, dar si pentru a prelua cateva cadre cu decorul si sala.

Fotografia de botez inseamna multa dedicare, studiu si cu siguranta multa practica. Atunci cand alegeti fotograful cu care veti colabora, tineti cont de faptul ca un profesionist va poate oferi serviciile de calitate pe care vi le doriti, precumsi un rezultat fotografic exceptional!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT