fbpx

5 MOTIVE PENTRU A DEVENI FOTOGRAF DE BOTEZ

29/11/2016

5 MOTIVE PENTRU A DEVENI FOTOGRAF DE BOTEZ

Momentul crestinarii micutului este pentru un fotograf profesionist printre cele mai interesante evenimente: parintii si bunicii laolalta, nasii grijulii, cele mai apropiate cunostinte, o atmosfera calda, plina de zambete si de emotii.

Meseria de fotograf de botez are multe de oferit, iar daca te-ai decis sa optezi pentru acest tip de fotografie, trebuie sa incepi specializare. Inainte de toate insa,  iata care sunt cateva dinte motivele pentru care un fotograf ar putea inclina sa se concentreze pe acest tip de eveniment:

  1. AI O ATITUDINE PERFECTIONISTA SI DORINTA DE A AVANSA

Meseria de fotograf implica mai intai dorinta de evolutie, de dezvoltare si de avansare. Pentru a putea oferi servicii de calitate in cadrul unui eveniment precum botezul, este necesar sa te perfectionezi constant, sa iti doresti sa te perfectionezi si sa fii la curent cu tot ce este de actualitate.

  1. AI TALENT SI MULTA AMBITIE

Pentru a fi fotograf de botez profesionist nu este nevoie doar de talent sau doar de ambitie, ci de ambele. Pentru a deveni un fotograf de botez profesionist este nevoie sa ai inclinatie pentru vizual, sa dai dovada de creativitate si spontaneitate si sa fii perseverent.

  1. AI RABDARE PENTRU A EVOLUA

Drumul dezvoltarii unui fotograf de botez este presarat cu asteptari lungi, dezamagiri, refuzuri si alte impedimente, ca in orice alta meserie artistica. Pentru a avea rezultate, un fotograf de botez ar trebui sa realizeze un mix intre talent, ambitie si rabdare. Acumularea de cunostinte poate dura cativa ani buni, timp in care practica este esentiala, caci un fotograf cu experienta va fi deseori selectat pentru o colaborare.

  1. ITI PLACE SA PETRECI TIMPUL IN JURUL FAMILIILOR

In cazul in care deja profesezi, cu siguranta ai avut parte de o sedinta foto cu copii, sau sedinte foto cu familii, fotografii de nunta etc. Daca ai identificat de ceva vreme acest tip de evenimente ca fiind preferatul tau, atunci nu mai sta pe ganduri: Specializeaza-te, informeaza-te si incearca sa obtii colaborari care sa te ajute sa exersezi.

  1. ESTI CREATIV

Fotografia de botez, ca orice alt tip din acest domeniu, impune anumite reguli de organizare, necesita efectuarea unor cadre anume, insa unicitatea fotografiilor de botez sta in viziunea creativa a fotografului. Pentru ca te numeri printre cei creativi, fotografiile tale de botez vor avea intotdeauna elemente unice, cadre neasteptate, detalii care fac diferenta.

Care sunt motivele pentru ca tu iti doresti sa practici meseria de fotograf de nunta?

SHARE THIS STORY
COMMENTS
ADD A COMMENT