fbpx

Sesiuni foto absolvire liceu/facultate

Salut! Dacă ai ajuns aici, înseamnă că anul viitor vei fi absolvent. Felicitări! 😀

Eu sunt Ciprian, fotograf de mai bine de 20 de ani și îți propun să colaborăm pentru a marca în amintiri vii momentului absolvirii: fotografii în lumină naturală, cu posturi relaxate, care să vorbească despre fiecare dintre voi. Vrem să rezulte cele mai spontane fotografii, nu-i așa?

Suntem atât de diferiți și poate nu toți avem abilitatea de a poza ca un fotomodel profesionist. Dar putem învăța să facem asta împreună. Pentru că orice ședință foto pe care o realizez vine cu sfaturi care să-ți pună cât mai bine în valoare trăsăturile și naturalețea. Decidem împreună locația shooting-ului, eu vin cu idei de posing și sfaturi personalizate pentru fiecare în parte. Selectăm fotografiile care vă plac și conturăm totul într-un album în care fiecare dintre voi are posibilitatea să-și includă his/her best shot. 

Mă ocup personal de proiect – de la cap la coadă, lucrez doar cu aparatură Nikon de top și furnizori de servicii de cea mai bună calitate. Abia aștept să lucrăm împreună, iar pentru orice alte detalii, sunt la un mesaj distanță 🙂