fbpx

ORGANIZAREA UNEI NUNTI REUSITE

ORGANIZAREA UNEI NUNTI REUSITE

Ziua nuntii este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate momente din viata unui cuplu: o zi plina de iubire, declaratii, promisiuni, sustinerea familiei si a prietenilor, trecere la o alta etapa a vietii.

Pentru ca voi sa va bucurati din plin de cele enumerate mai sus, este important ca organizarea sa fie bine pusa la punct. Un prim pas pentru a reduce stresul din perioada de dinaintea nuntii este sa selectati profesionisti pentru fiecare aspect ce tine de nunta voastra. Ca in orice situatie, fiecare cuplu este unic si partenerii isi doresc ca si petrecerea care le celebreaza iubirea sa fie de neuitat, atat pentru ei, cat si pentru cei care le vor fi alaturi.

Pentru ce merita sa angajam un profesionist?

1) ORGANIZATOR DE NUNTI – WEDDING PLANNER

In primul rand, daca doriti sa fiti asistati permanent in perioada pregatirilor, va puteti consulta cu organizator de nunti. Acesta va va pune in tema cu tot ce aveti nevoie pentru ziua nuntii, plus inca alte cateva aspecte la care nu v-ati gandit vreodata.

In cazul in care optati pentru unul, va puteti hotari daca el se va ocupa de tot sau doar de o anumita parte a evenimentului.

2) FIRMA SPECIALIZATA DE DECORATIUNI

In cazul in care optati pentru diverse firme pentru furnizarea produselor si serviciilor specifice unei nunti, alegeti cu grija si persoana/firma care se ocupa de decoratiuni. Aici putem vorbi despre invitatii, marturii, precum si despre aranjamentele din sala: aranjamentele florale, diverse obiecte tematice de decor etc.

3) FIRMA DE CATERING

In ceea ce priveste meniul, majoritatea locatiilor unde se organizeaza evenimente ofera mai multe variante de meniu, pentru toate gusturile. Insa, in cazul in care optati pentru cateva platouri cu specialitati, un meniu in totalitate vegan de exemplu(care nu sunt incluse in meniu si nici nu se poate negocia prepararea lor), precum si prajturile si tortul, incercati sa discutati cu managerul locatiei despre posibilitatea aducerii acestora si asezarea lor frumos, alaturi de celelalte gustari.

4) PROGRAMUL ARTISTIC

In zilele noastre, rar se intampla sa mergi la o nunta si sa nu existe un program aparte. Despre orice ar fi vorba, aceste programari se fac din timp: unele nunti au un prezentator, altele au un moment folcloric, altele un DJ, altele o formatie de muzica live. Pentru alegerea acestor servicii, va puteti consulta si cu managerul locatiei pe care ati ales-o, intrucat acesta are cu siguranta contactul celor care au mai sustinut evenimente acolo.

5) FOTOGRAFUL DE NUNTA

Toate cele enumerate mai sus, alaturi de momentele ce nu pot fi programate vor fi cu siguranta prezente in albumul de nunta.

Imaginile puternice, naturale, care surprind emotii si trairile celor mai importante zile din viata voastra sunt de cele mai multe ori exprimate in cel mai simplu mod de catre un profesionist.

Alegerea fotografului este foarte importanta si ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele:

* REZERVATI SI PORGRAMATI DIN TIMP UN FOTOGRAF PROFESIONIST;

* OPTATI INTOTDEAUNA PENTRU UN FOTOGRAF SPECIALIZAT IN EVENIMENTELE PENTRU CARE IL SOLICITATI;

* CERCETATI PIATA, PRETURILE SI CARACTERISTICILE PE CARE UN FOTOGRAF DE NUNTA TREBUIE SA LE AIBA;

* FITI ATENTI LA MODUL IN CARE RELATIONATI CU FOTOGRAFUL DE NUNTA. O PERSOANA COMUNICATIVA SI JOVIALA ESTE CU SIGURANTA CEA POTRIVITA PENTRU O COLABORARE;

* VIZUALIZATI PORTOFOLIUL DISPONIBIL AL FOTOGRAFULUI PE CARE INCLINATI SA-L ALEGETI.

Ziua nuntii este foarte importanta! Luati deciziile potrivite si nu lasati nimic sa stea in calea distractiei alaturi de toti cei dragi in aceasta zi a celebrarii iubirii!

Leave a reply