fbpx

5 LUCRURI PE CARE MIRII TREBUIE SA LE FACA IN ZIUA NUNTII

5 LUCRURI PE CARE MIRII TREBUIE SA LE FACA IN ZIUA NUNTII

Pentru orice cuplu, indiferent de ajutorul primit sau de cat de mult s-a implicat personal in organizare, ziua nuntii este una solicitanta. Desi fiecare isi doreste ca in ziua nuntii sa se bucure cat mai mult de tot ceea ce le ofera aceasta dar doresc sa fie rezonabili si recunoscatori tuturor celor implicati, este foarte posibil ca multe aspecte sa le scape din vedere.

Si cum ziua nuntii trebuie sa fie de neuitat, sunt cateva lucruri pe care mirii trebuie sa nu uite sa le faca in aceasta zi speciala.

1) NU UITATI SA MANCATI DIMINEATA

Cel mai probabil, a manca ceva in dimineata nuntii tale este ultima grija. Insa este de preferat sa nu omiteti acest lucru, intreaga zi va fi una emotionanta, unele obiceiuri implica ciocnirea unui pahar, astfel ca sa fi mancat ceva usor de dimineata te asigura ca nu iti va fi rau.

2) SALUTATI-VA INVITATII

In cazul unei nunti in Romania, la receptia de la masa festiva, mirii isi asteapta invitatii si ciocnesc un pahar de sampanie cu fiecare. Mai departe, pe parcursul serii, mireasa si mirele trec printre mese si isi saluta invitatii, eventual fac si cate o poza cu invitatii asezati la mese. Insa cel mai important este ca mirii sa retina urarile transmise de fiecare dintre acestia, pentru ca sunt valoroase. Unele cupluri prefera sa inmaneze un carnetel sau foi de scris si pixuri, pentru ca invitatii sa le poate transmita in scris urarile lor. Aceasta poate fi si o veritabila amintire a nuntii voastre!

3) FACETI-VA TIMP PENTRU RETUSURI

Ziua nuntii este foarte incarcata, insa pentru ambii miri, dar mai mult pentru mireasa, este necesar sa acorde timp micilor retusuri. De aceea este bine ca o

mireasa sa aibe la ea diverse accesorii utile, precum agrafe pentru a-si aranja parul la nevoie, farduri in acelasi tonuri cu cele folosite de make-up artist, pantofi mai comozi etc.

Nimeni nu va va judeca in cazul in care ceva nu e asezat, insa fiind ziua nuntii dumneavoastra, se vor face multe fotografii, iar acestea trebuie sa fie de fiecare impecabile.

4) DISTRATI-VA SI IMPREUNA

Petreceti timp si distrati-va si voi doi pe parcursul serii voastre. Cu siguranta, mereu cineva va dori un dans cu mireasa, prietenii vor dori sa petreaca timp cu mirii, insa ziua nuntii este in fond despre voi doi si asa trebuie sa fie pastrata ca amintire: cea mai mare petrecere care va celebreaza iubirea!

5) MULȚUMIȚI-LE FURNIZORILOR SI COLABORATORILOR VOSTRI

In agitatia evenimentului si pe seama oboselii, este foarte posibil sa uitati sa le multumiti celor care au facut ca ziua nuntii voastre sa fie fara cusur. De aceea, asigurati-va ca le multumiti colaboratorilor si furnizorilor: managerului localului si personalului, fotografului, videografului, precum si celorlalti care nu sunt prezenti: make-up artist, florariei, cofetariei etc.

Ziua nuntii este despre iubire, prietenie si recunostinta. Pe langa toate sentimentele pozitive transmise intre miri si invitati, succesul si atmosfera reusita depind si de cei care fac posibile aceste evenimente. Fiecare dintre acestia merita aprecierea noastra!

Leave a reply