fbpx

Nyata si Alex sesiune foto Brasov

Uneori  este de ajuns să vezi oameni fericiţi pentru a te simţi şi tu fericit. Acesta este efectul pe care Nyata şi Alex îl au asupra mea.
Povestea lor este pe cât de simplă, pe atât de frumoasă. Un baiat şi o fată din oraşe diferite, care s-au cunoscut la un congres, au simţit că nu mai vor să trăiască unul fără celălalt şi au hotărât să depăşească obstacolele ce le stăteau în cale. Aşa au ajuns să locuiască împreună în Braşov şi, în foarte scurt timp, s-au căsătorit. Nimic nu este complicat, nimic nu este imposibil, nimic nu este dificil … atunci când două suflete pereche se întâlnesc.
Iar pentru ca Nyata şi Alex să aibă o sedinţă foto de neuitat, am găsit şi locaţia perfectă – chiar la ieşire din Braşov spre Bucureşti!       În mijlocul naturii, înconjuraţi de flori şi încălziţi de razele soarelui, ei au “strălucit”.
Veseli, joviali, îndrăgostiţi şi foarte fericiţi – aşa i-am văzut eu şi aşa am să îi păstrez în amintire.
Nyata şi Alex, voi mi-aţi demonstrat că nu există obstacole în calea oamenilor care se iubesc!Cip-NlA-1 Cip-NlA-4 Cip-NlA-5 Cip-NlA-7 Cip-NlA-8 Cip-NlA-13 Cip-NlA-17 Cip-NlA-20 Cip-NlA-21 Cip-NlA-26 Cip-NlA-27 Cip-NlA-30 Cip-NlA-32 Cip-NlA-40 Cip-NlA-41 Cip-NlA-44 Cip-NlA-48 Cip-NlA-49

Leave a reply