fbpx

PETRECERILE DE COPII

PETRECERILE DE COPII

– PRILEJ DE FOTOGRAFIERE-

 

 

 

Petrecerile copiilor ne smulg pentru câteva momente din viața agitată de adult: baloane colorate, multe râsete, prăjiturele, jocuri diverse, veselie și muzică și mai veselă. Momentele de bucurie din viața micuților nu ar trebui omise și ar trebui încadrate în albumele de familie, ca și ale zile speciale din viețile noastre.

Ce fotograf este potrivit pentru aceste petreceri? Vă răspundem noi la întrebare: un fotograf profesionist, cu multă experiență și mereu prezent în cercurile atât de importante ale micuților. Un fotograf care să aibă multă răbdare, să știe să surprindă cele mai inedite ipostaze poznașe ale copiilor.

 

Ce calități posedă un fotograf profesionist specializat în petrecerile pentru copii:

 

1) ȚINUTĂ ADECVATĂ

 

Un fotograf profesionist este mereu atent cu ținuta sa, însă petrecerile de copii cer o ținută lejeră, adaptată evenimentului, precum și locației alese. Trebuie să țineți cont că micuții pot fi reticenți când cineva îi surprinde și intervine în jocurile lor. Nu ar strica să intrați în jocul lor și să purtați o pălărie adaptată tematicii, dacă sărbătoritul vă propune acest lucru!

Fotograf16copii Fotograf15copii

2) MODUL DE FOTOGRAFIERE

 

În principiu, stilul de fotografiere al unui fotograf profesionist de petrecere pentru copii este același ca orice alt eveniment. O petrecere de aniversare a micuțului este la fel de importantă ca orice alt eveniment sau ședință foto: fotograful cu experiență în fotografierea copiilor va combina stilul jurnalistic cu fotografia de portret, la care va adăuga un mic repertoriu de glume pentru a se face plăcut și pentru a le câștiga micuților încrederea.

 

3) CERINȚE SPECIALE

 

Pe lângă cerințele părinților, este posibil ca fotografii să mai aibă diverse cereri simpatice. Deși majoritatea copiilor sunt timizi, este posibil să întâlniți mulți copii gata să pozeze ca veritabile modele și să vă solicite la maxim. Aceștia sunt micile ajutoare ale fotografilor de evenimente pentru copii. Ei vor fi cei care-i vor reuni și pe restul pentru cele mai reușite fotografii de grup.

 

4) ELEMENTE CHEIE DE FOTOGRAFIAT LA UN EVENIMENT ORGANIZAT PENTRU COPII

 

Indiferent despre ce petrecere este vorba, majoritatea părinților optează și pentru ajutoare specializate pentru a menține o atmosferă distracitvă: personaje de poveste apreciate de micuți, zâne care organizează jocuri diverse, face-painting si multe altele. Aceste momente sunt cele mai așteptate de cei mici, iar pentru fotografi sunt momentele în care copii sunt atenți la prezentatori și…numai buni de fotografiat!

Fotograf10copii Fotograf12copii

5) CADRUL SPECIAL DECORAT

 

Petrecerile de copii se pot desfășura acasă, în camera copiilor, în sala unui restaurant care permite și oferă variante pentru micuți, la locurile de joacă atât de diverse în zilele noastre. Oricare ar fi locația aleasă de părinți și sărbătoriți, cu siguranță este frumos și colorat decorată. Nu ezitați să ajungeți mai devreme, înainte ca mica gașcă să se adune și să vă bucurați de detaliile atent aranjate.

 

Nu uitați de tortul de petrecere! Acesta este mai mereu personalizat cu personajul, culoarea, numele sărbătoriților, iar momentul în care suflă în lumânări este iarăși un moment unic de imortalizare a grupului vesel!

Leave a reply