FOTOGRAF DE NUNTA SI BOTEZ SIBIU

FOTOGRAF DE NUNTA SI BOTEZ SIBIU

 

Orasul Sibiu este un puternic oras cultural si economic din sudul Transilvaniei. Este un oras reprezentativ pentru Romania, in special pentru locatiile atractive de vizitat, cladiri, muzee, strazi care sunt o incantare pentru privitor.

 

Multitudinea cladirilor cu poveste din acest oras sunt aliatul de nadejde pentru fotograful de nunta si botez din Sibiu. Un fotograf profesionist recunoaste, identifica si exploateaza locurile cu potential fotografic.

 

Fotograful de botez din Sibiu este fotograful profesionist care adora orasul, si se bucura de toate minunatiile acestuia. Ziua botezul este o celebrare a noului venit in familie, la care participa toti apropiatii parintilor. Pentru fotograful de botez din Sibiu este o noua provocare, o noua poveste de asezat in imaginile ce vor umple paginile albumului foto de familie.

Ziua botezului este pentru fotograful de botez din Sibiu o zi incarcata, care trebuie bine organizata: mai intai se va prezenta la domiciliul clientilor, pentru a face cateva fotografii inainte de a merge la biserica. In intimitatea locuintei vor fi facute fotografii cu micutul singur, alaturi de parintii lui si rudele apropiate. Dupa aceasta sedinta foto, fotograful va merge impreuna cu parintii la biserica. Aici, vor fi preluate cele mai insemnate imagini, relevante prilejului de sarbatoare. De asemenea, fotograful de botez din Sibiu va comunica cu toti participantii, ii va antrena sa se alature, va face poze de grup, poze cu nasii copilului si bineinteles, cu parintii micutului.

De cele mai multe ori, botezul copilului se celebreaza mai departe, in cadrul mesei festive. Aici fotograful de botez din Sibiu va face fotografii tuturor invitatilor, precum si micutului.

 

Cand vine vorba despre o nunta, sunt incluse mai multe momente si zile in care fotograful va prezent. Mirii pot opta pentru diferite zile in care isi oficiaza relatia: cununia civila, cununia religioasa si petrecerea festiva. Pe langa toate acestea, in perioada ce urmeaza, cuplurile casatorite opteaza si pentru sedinte foto in diferite locatii, unde protagonistii vor fi doar ei doi, pentru a completa albumul foto de nunta.

De aceea, fotograful de nunta din Sibiu are si el un program incarcat, in ziua nuntii clientilor sai. Acesta trebuie sa isi noteze toate detaliile necesare (ora la care trebuie sa fie in diferitele locatii, adresa si alte detalii legate de cerintele mirilor).

Ca locatii pentru efectuarea sedintelor foto individuale (de tipul Trash the dress) fotograful de nunta din Sibiu poate opta pentru urmatoarele locatii:

 

1) Piata Mare din Sibiu este un loc minunat pentru a efectua fotografii memorabile de nunta: aspectul medieval confera o nota romantica acestor imagini.

 

2) Piata Mica din Sibiu este un loc care nu trebuie ocolit de catre tinerii casatoriti si fotograful lor.

 

3) Palatul Brukenthal este de asemenea un loc cu potential fotografic mare. In cazul in care stabiliti o lista cu multiple locatii alaturi de tinerii casatoriti, nu ezitati sa notati si acest loc pentru fotografiere.

 

4) Podul Minciunilor: nimic nu este mai romantic si mai inedit precum o sedinta foto desfasurata pe un pod. Cu siguranta cuplurile vor mentiona si acest loc printre preferintele lor.

 

5) Alte cladiri si locatii care vor aduce valoare fotografiilor de nunta: Zidurile Cetatii, Cele 3 Turnuri: Turnul Olarilor , Turnul Archebuzierilor si Turnul Dulgherilor, Casa calfelor, Pasajul Generalilor si Casa Generalilor.

 

 

Leave a reply